Bokprat önskas


Jag hoppas att ni alla njuter av sommaren och har hittat en bok med lite orange på omslaget. 

Själv läser jag Väldigt sällan fin av Sami Said och skulle faktiskt gärna vilja diskutera den med någon, så om ni ännu inte valt eller hinner med en bok till så är detta ett hett tips. Det finns mycket att prata om inom olika områden.

Lite krävande är den, men mycket intressant. Tycker jag, alltså.


Kommentarer

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

http://purescience.wikia.com
Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

Populära inlägg