Inte bara romantik i sommar


Även om temat för sommaren är romantik i bokcirkel ska jag även läsa vad som händer när det romantiska skimret avtar och verkligheten tränger sig på.

Riktigt så illa som det blev för Hanna Lans blir det förhoppningsvis inte för så värst många, men helt unikt är det knappast och jag ser fram emot att läsa hennes bok Som någon annan bäddar, för jag har varit nyfiken på den länge. Idag kom den äntligen, signerad och allt i brevlådan och jag blev så glad!

Hanna har brutit armen för ett par år sedan och tycker därför att hennes handstil inte är vad den en gång varit, men jag är glad över hälsningen och tycker att hon skriver både fint och glatt!

Boken har genomgående fått fin kritik och vad några tycker om den kan ni se på Hannas blogg, för hon länkar till en hel del där.

Det är ju fler än jag som är intresserade av sanna historier i vår bokcirkel, så ett hett tips är att köpa eller låna denna bok, för jag tror att den kan ge en hel del diskussioner.

På baksidestexten ser ni vad den handlar om.

Kommentarer

Hanna Lans sa…
Vad kul! Och ja, handstilen ... I början är det romantik så det förslår, men med en viss svart grundton. Så kanske passar den in i temat ändå :)
Jag ser verkligen fram emot att läsa den och kul att du skrev här, Hanna, så mina bokcirkeltjejer blir ännu mer intresserade! ;)

Det är första gången en författare själv kommenterar en bok jag lägger ut här! :)
Hanna Lans sa…
Den här författaren tycker att det är viktigt att läsarna kan ha kontakt. :) Förresten har både Läckberg och Arkan Asaad kommenterat på min blogg. Härligt tycker jag!
Anette sa…
Tack! Jag har skrivit manus till några barnböcker och en ungdomsbok. Fått refuseringar.....och har just nu här i sommar flyttat och lagt skriveriet på hyllan.... Har sååå mycket att fixa efter flytten, vad med grejor man har ;)

Kramar @nette

ps kul att du hittade in till mig för då hittade jag ju in hit =), har en bra dag
Desirée sa…
Underbar bok - har också läst den!
Det känns väldigt kul när man kan få kontakt med författaren, så beställ gärna boken direkt från Hanna!

Bokcirkelbloggen har haft lite semester medan jag har varit i Grekland och ägnat mig åt min andra blogg, men nu ska det bli lite fler uppdateringar här i alla fall!

Populära inlägg