Kan du inte sova?Om fullmånen håller dig vaken och du redan läst ut månadens bokcirkelbok Ru av Kim Thúy och inte vill påbörja en ny innan du får veta vilken bok som väljs på fredag, då vi äntligen träffas igen, har jag ett hett tips.

Kika igenom böckerna i din bokhylla och fundera över vilka böcker du kan tänka dig byta bort på Stora bokbytardagen den 25 maj. Själv har jag några dubletter jag tänkte byta bort och jag har faktiskt försökt att anmäla mig som arrangör så det blir lite större i år än det var förra året, men det fungerar av någon anledning inte.

Jag har skrivit till de ansvariga för sajten, så kanske hör de av sig och kan hjälpa mig. Vore ju kul om det blev något av det hela i år även här hos oss.

Förra året var vi några som samma dag bestämde oss för att träffas och byta böcker med varandra, men nog vore det trevligt om vi var ännu fler?

Kika nu i bokhyllan - säkert finns det något du kan tänka dig avvara för att få något nytt!

Kommentarer

Anonym sa…
Mycket trevlig idé det här med bokbytardag. Dessvärre har jag nog ingen plats i närheten men byta med en väninna kan man ju alltid, eller hur?! :-)

Populära inlägg