Två veckor kvar till träffen


Nu är det exakt en vecka kvar tills vi i bokcirkeln äntligen får träffa varandra igen efter sommaruppehållet. Som vanligt har sommaren gått väldigt snabbt, men det känns ändå som länge sedan vi sågs senast. Tiden är ett märkligt fenomen.

Det ska bli spännande att höra hur alla har haft det och vilka böcker som valts på det romantiska temat vi valde inför sommaren. Förhoppningsvis har alla hittat något romantiskt att sätta tänderna i eller åtminstone fästa ögonen på.

Kladdkakan på bilden symboliserar faktiskt inte mindre än tre passande saker. Det första är det mest uppenbara och det är förstås att det är ett hjärta mitt på och hjärtan förknippas förstås med romantik.

Det andra är det gamla talesättet "Vägen till mannens hjärta går genom magen" och det passar också med  det romantiska temat, för att snärja en man (eller för den delen en kvinna) med denna kaka borde vara busenkelt.

Slutligen ger den en bild av allt gott vi brukar bjudas på under våra trevliga kvällar tillsammans. Inte undra på att vi längtar lite extra efter våra kvällar tillsammans!

Hoppas att vi blir alla - välkomna!

Kommentarer

Hoppsan!

Jag längtar så att jag alldeles tappat bort mig i veckorna. Självklart var det TVÅ veckor kvar till nästa träff när jag skrev inlägget, så jag fick gå in och ändra rubriken eftersom jag i min iver skrev att det endast var en vecka kvar...

Så kan det gå! :)

Populära inlägg