Bokcirkeln är med i Books & DreamsJust nu finns det allra första numret av det nya magasinet Books & Dreams ute i butikerna. Det är en behändigt liten tidning full av intressant läsning och allra mest intressant är det förstås att vi i bokcirkeln är med. Det tycker vi alltid är lika trevligt.

Bilderna togs på vår majträff och det riktigt syns hur gott och trevligt vi hade det på Mañana  Göteborg. Och rubriken är så sann att jag ler när jag läser den. Nog kan vi diskutera i evigheter!

I tidningen kan man även vinna sommarens bok Grand final i skojarbranschen av Kerstin Ekman. Den är en av två böcker vi kommer att diskutera på kommande träffen på onsdag. Då hoppas jag att vi blir lika många som vi var förra gången, för det är alltid något extra när vi är riktigt många runt bordet.

Jag passade på att besöka Books & Dreams monter på Bokmässan i helgen som gick och det var trevligt att få säga hej IRL efter alla mejl fram och tillbaka. Ett par andra bokcirkelflickor hade också tittat förbi och det var förstås kul att vi var fler som var där.

Har ni inte införskaffat tidningen ännu - passa på innan nästa nummer kommer ut!Kommentarer

Ser fram emot tidningen, ska börja prenumerera nu! Så spännande att se sen att denna bokcirkel är med i den! :)
Alltid kul att få vara med lite här och var! :)

Populära inlägg