För liten flaska för Ingrid

En sådan här liten vinflaska, på endast 25 cl, passar utmärkt att dela på två om man vill lyxa till en god middag en vardagskväll mitt i veckan. Ingrid, som är huvudperson i månadens bok Moa Herngrens Jag ska bara fixa en sak i köket, hade dock inte nöjt sig med en halv sådan. Hon hade inte ens tyckt att en hel hade varit nog.

Det ska bli spännande att höra alla åsikter om boken när vi träffas igen, för detta är definitivt ett laddat ämne. Inte minst sedan bag-in-boxarna gjort entré i våra liv och vi dessutom gärna vill uppfattas lite mindre stela och tråkiga och istället lite kontinentala och spirituella.

Känner vi någon som är som Ingrid eller är vi själva som hon? Törs vi i så fall erkänna det? Det kommer att bli en spännande diskussion.

Kommentarer

sussie sa…
Ska bli spännande att höra vad ni tycker om boken. Verkligen kul när vi läser böcker som vi kan ha många intressanta åsikter om. Kram Sussie
Ja, böcker som går att diskutera är alltid allra bäst och här kommer det säkert att finnas massor att säga, precis som det gjorde förra månaden!
Kram!

Populära inlägg