Fint tidningsreportage om bokcirkeln


Idag publicerades reportaget som Gustaf Görfelt på Kungsbacka-Nytt skrivit om vår bokcirkel. Vi tycker att han fångat andan i vår cirkel väl och det är alltid glädjande när allt är korrekt när det gäller rena faktauppgifter också.

Eftersom det är en gratistidning, som når alla hushåll i kommunen, hoppas vi att det är några som lockats att kika in på vår hemsida och få boktips eller kanske rent av starta en egen bokcirkel.

En massa matnyttiga tips om hur vi gör finns under fliken Regler och riktlinjer och det har fungerat bra för oss under de drygt åtta år som vi har hållit igång.

En bokcirkel ger inte bara en spännande tips på böcker man aldrig skulle välja eller hitta själv, utan det leder även till diskussioner som ofta rör livet i stort. På så sätt lär vi känna varandra lite mer hela tiden genom samtalsämnen som dyker upp och det är både berikande och roligt att det kan vara på det viset efter så många år tillsammans.

Nästa onsdag träffas vi för andra gången i år och det kommer att bli en mycket intressant kväll, eftersom vi då får lyssna till Christian på Bokia.

Kommentarer

Populära inlägg