Bokcirkeln inspirerar i MåBraIdag kom det nya numret av tidningen MåBra ut i butikerna och den här gången är det ett ovanligt trevligt nummer, för vår bokcirkel finns med på sidan 117 under vinjetten Kick för själen som är ett återkommande inslag i tidningen.

Ibland händer det att någon journalist hittar vår hemsida tack vare det enkla och tydliga namnet bokcirkel.se som jag passade på att sno åt mig för många år sedan. Om de blir riktigt intresserade av bokcirkeln, och det är det ju så trevligt när de blir, så kan det resultera i ett reportage eller att vi får vara gäster i ett TV-program.

Den här gången låg fokus på att det är en kick för själen att vara med i en bokcirkel och det är det verkligen. Alla som är intresserade av att starta en egen cirkel kan kika under fliken som heter Regler och riktlinjer, för där finns mer information om hur vi brukar göra för att det ska vara enkelt att vara värdinna och kul att ses.

Under fliken Tidigare månadsböcker finns alla böcker och teman vi haft under de nio år vi har funnits. Där finns massor av tips och kanske också en och annan bok som vi inte tyckt varit riktigt värd tiden vi lade ner på den.

Om någon ny läsare hittar hit och vill ha tips och råd kan ni höra av er. Mejladress finns högt uppe i högerspalten.

Starta en bokcirkel - det är ett underbart sätt att umgås!


Kommentarer

Populära inlägg